Loading...
Онлайн каталог
Мъжка мода
Мъжка мода
Тенденции за 2019 г. - Шикозният нов изглежда мъжът в живота ви ще се хареса
 
Пич модата е доста формулирана. Промъкнете поглед в гардероба на буквално всеки човек, когото познавате, и ще видите някаква комбинация от деним с тъмно измиване, обикновени бели тениски, удобни качулки и шепа бутони. (Сериозно, опитайте - смеем ви.) За щастие, модните тенденции на 2019 г. за мъже са тук - и са готови да влагат малко свежа енергия в гардероба на всеки пич.
 
Въпреки че много от нас са склонни да се обръщат към Pinterest за вдъхновение за облекло, идеи за самостоятелно изработване и порно за интериорен дизайн, истината е, че Pinterest е експерт по всякакви тенденции - включително за всички модни тенденции на мъжете. Платформата разполага с множество данни за това кой търси какво и кога, което означава, че те могат да предскажат тенденциите за новата година невероятно ефективно - улесняват от всякога да пазарувате за баща си, брат, партньор или друг човек, който обичате модата сърце е решил да пазарува.
 
Отчетът за тенденцията на Pinterest за 2019 г. отчита, че шепа стилови движения ще проникнат в мъжкото модно пространство през 2019 г.:
 
Деним от леко измиване
Слинг чанти
Винтидж часовници
Несъвместими отпечатъци
рипсено кадифе
Подрязани панталони
Шалове на шията
Карирани панталони
Четвърти чорапи
Според Pinterest, френските прически за подстригване също са в мъжкото модно меню за 2019 г., но не можете да пазарувате за тях.
 
Отпред, разбивка на всеки от онези девет модни тенденции за 2019 г. Независимо дали ще направите пазаруване в последната минута, или вече сте отгоре на нещата, които вече планирате подаръците, които ще купите през 2019 г., нека този преглед бъде вашето ръководство. Следващите 2019 модни тенденции за мъже със сигурност ще зарадват най-съзнателно стилните и уклончаващи стила мъже в живота ви. Запасявам.
 

Няма продукти в тази категория.